Trygt og sikkert hjem med videoovervågning

17 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

På landsplan begås der over femten tusind indbrud om året her i Danmark. De fleste indbrud sker i dagtimerne, eller i løbet af ferierne mens familien ikke er hjemme.

Indbrudstyvene er blevet rigtig gode til at lure beboernes vaner og dermed finde det perfekte tidspunkt til indbrud i boligen. Samtidig er tyvene blevet dygtige til at finde indgange til boligen, og er rigtig gode til at flyve under radaren – så at sige. Og så er moderne indbrudstyve anno 2021 super skarpe når det handler om at identificere værdigenstande i private boliger.

I løbet af få minutter kan en dreven indbrudstyv ribbe dit hjem for værdier, her under elektronik, designer lamper, smykker, kunst og arvestykker så som smykker eller sølvtøj. Selv om forsikringen dækker risikerer du stadig at lide et stort tab i forbindelse med et indbrud.

image

Du kan have følsomme oplysninger eller vigtige dokumenter liggende på din computer eller tablet. Og dine arvestykker kan have en affektions værdi som ikke kan gøres op i penge.

Beskyt din ejendom med videoovervågning

Derfor er det en god idé at gøre hvad du kan for at sikre dit og din families hjem mod ubudne gæster. Foruden et effektivt og godkendt låse system og en alarm som kan varsko dig og dit vagt selskab bør du overveje at investere i videoovervågning. Et eller flere synligt opsatte overvågningskameraer uden for dit hus kan have en forebyggende effekt – ingen gider havne på de knivskarpe optagelser i færd med at bryde ind.

Samtidig vil du med indedørs videoovervågning kunne give politiet et vigtigt og effektivt redskab til opklaring af forbrydelsen således at du måske kan få kosterne igen. Og med optagelser fra din videoovervågning vil du kunne dokumentere dine tab over for forsikrings selskabet så du hurtigere kan få din erstatning.

Du kan finde udstyr til overvågning på dkkamera.dk.

Flere nyheder