Slap bedre af med lækker massage

By:

Drømmer du om en lækker og velgørende massage? Så kan du læse med her.

Hvilken slags massage skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige typer massage – og det kan godt være vanskeligt at finde ud af hvilken massage form som passer bedst til én selv. Skal du vælge en behagelig og afslappende wellness massage, eller måske en mere hårdhændet dyb bindevævs massage – eller er en sport massage veje frem for dig?

Du bør dog ikke lade din tvivl forhindre dig i at opsøge en professionel massør. En dygtig massør vil altid kunne tilpasse massagen således at den matcher dine præferencer og skavanker.

Hvis du vælger en fast massør med mange års erfaring inden for sit fag vil du med sikkerhed kunne få en behandling som gør dig godt. Og vil du være helt sikker på at din massør er veluddannet og dermed godt rustet til at forestå din massage behandling bør du vælge en fysiurgisk massør.

Hvor kan jeg finde en dygtig fysiurgisk massage i København?

Er du bosiddende i København eller på Frederiksberg kan du med fordel vælge Kaatsu Massage som din faste massør.

De kompetente massører hos Kaatsu Massage er alle uddannet inden for fysiurgisk massage og har således de bedste forudsætninger for at give dig den behandling du har brug for. Du finder Kaatsu Massage forskellige steder rundt omkring i byen hvor massørerne holder til på især hoteller og spa klinikker.

På Kaatsu Massages hjemmeside kan du booke tid hos den afdeling af Kaatsu Massage som passer dig bedst i forhold til din bopæl. Det er nemt at booke flere sammenhængende tider til et massage behandlings forløb. Og der er gode rabatter at opnå ved køb af massage klippekort.

Du kan læse mere, og reservere tid til din første massage behandling hos Kaatsu Massage, på kaatsumassage.dk.

Posted in: massage