Sæt, pas og plej dit hår med de populære produkter fra TrontVeit!

By:

“TronTveit” er et dansk mærke med stor international succes. Virksomheden har stort fokus på den gode kundeservice, udviklingen af fantastiske produkter og innovativ tænkning samt konstant udvikling. TronTveit blev grundlagt i 2010 af tidligere frisør Thomas TrontVeit Jensen, og han skabte det kendte og anerkendte mærke “Attitude by TronTveit”. Serien er baseret på brugen af certificerede grønne ingredienser, og har altså en “grøn profil”. Dette er med til at gøre mærket til et af de førende, og det bliver brugt i stor stil af miljøvenlige frisørsaloner.

Måske ved du ikke, hvad det egentlig dækker over, når en frisør kan kalde sig “miljøvenlig” eller “grøn”. Hvis du er certificeret betyder det, at du efter en inspektion får bevis på, at du bruger grønne produkter – altså miljøvenlige. En grøn frisørsalon bliver løbende kontrolleret, i snit en gang om året, og der er desuden krav om at der sigtes mod energibesparelse og fokus på økologi.

Et af de produkter fra “Attitude”-serien, der uden tvivl fortjener at blive nævnt, er voksen “Solid Attitude”. Det er en voks med ekstra stærkt hold, og ved brug er du garanteret en frisure, der holder hele dagen! Modsat mange andre hårvokse der bryster sig af at give et ekstra stærkt hold, vil dit hår ved brug af “Solid Attitude” faktisk se naturligt ud – og du kan tage voksen med på farten og tilrette løbende.

Voksen får ikke håret til at fedte, og den kan opløses i vand. Den er fremstillet helt uden parabener, og den benyttes af grønne frisørsaloner.

Køber du et produkt fra “Attitude”-serien vil der altid være en QR-kode til scanning at finde, og ved brug af denne får du en letforståelig vejledning til styling af dit hår.

Udover de populære vokse fra TrontVeit findes i “Attitude” også en tørshampoo, “Dirty Angel Dry Styling Shampoo Attitude”, der er helt revolutionereden! Dette produkt er ikke blot miljøvenligt, det er faktisk vegansk! Produktet har funktion som en tørshampoo og rengør altså håret uden vand og sæbe – men herudover kan du med “Dirty Angel Dry Styling Shampoo” også sætte dit hår! Hvis du er i bekneb med tid og på vej ud af døren, så er det lige præcis dette produkt, du skal anskaffe dig. 

Begge produkter fås på Hair4All.dk til en særdeles fordelagtig pris – hvad venter du på?
Posted in: Trontveit