Reparation og servicering af Opel i Glostrup

04 marts 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du en af de mange danske bilejere som har opdaget fordelene ved at anskaffe en bil af mærket Opel? Så bør du skaffe dig kontakt til en mekaniker med et autoværksted som har speciale inden for, og autorisation til, reparation og servicering af biler fra netop dette mærke.

Er du bosat i Brøndby eller omegn giver det god mening at finde et autoværksted på disse kanter, for eksempel Bilhuset Frederiksen A/S.

Hvem er Bilhuset Frederiksen A/S?

Bilhuset Frederiksen A/S er din autoriserede Opel mekaniker i Brøndby. Hos Bilhuset Frederiksen A/S er du garanteret autoriseret service til faste lave priser samt reparation af Opel udført af dygtige mekanikere og ved anvendelse af de bedste dele.

opel

Bilhuset Frederiksen A/S servicerer og reparerer over 7.500 Opel biler på årlig basis. Når du kører din Opel til service eller reparation hos Bilhuset Frederiksen A/S kan du være sikker på at bilen er i de bedste hænder.

Uanset din Opels model eller årgang vil de kompetente automekanikere og service teknikere vide præcis hvorledes bilen skal håndteres. Og du kan være helt tryg ved at opgaven bliver løst til UG med kryds og slange. Bilhuset Frederiksen A/S udfører aldrig ekstra arbejde på din bil uden din accept.

Alle udskiftninger af dele dokumenteres grundigt. Uforudsete reparationer forebygges i forbindelse med servicering af bilen hvilket reducerer dine udgifter. Bilhuset Frederiksen A/S opererer med standardiserede reparationsmetoder og faste tider, og giver altid en fast og konkurrencedygtig pris inden arbejdet påbegyndes.

Hos Bilhuset Frederiksen A/S finder du, foruden de dygtige medarbejdere, et veludrustet autoværksted med tolv værkstedslifte, de nyeste test apparater og det bedste værktøj inklusive moderne special værktøj. Din bil får den største opmærksomhed og den mest omhyggelige behandling når du lader Bilhuset Frederiksen A/S forestå service og reparation.

Du kan læse mere om Bilhuset Frederiksen A/S, og kontakte værkstedet direkte via hjemmesiden bh-f.dk

Flere nyheder