Gammelt gods kan skabe hyggelige rammer om dit næste kursus

06 april 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Er du ved at planlægge et kursus, er du helt sikkert også ved at finde ud af, hvor det kursus kan holdes henne. Der har du heldigvis flere forskellige muligheder. Leder du efter kursuslokaler i Sønderborg, er det oplagt for dig at se nærmere på Sandbjerg Gods. Det er et smukt gammelt gods, der i dag er blevet omdannet til kursus- og konferencecenter. Det giver derfor masser af fred og ro og mulighed for at gå en tur i pausen. Det er der helt sikkert mange kursusdeltagere, der vil sætte pris på. 

Er det et kursus, der strækker sig over flere dage, kan dine gæster blive og overnatte på Sandbjerg Gods. De har en række bygninger, hvor det er muligt at indkvartere folk. Det er for eksempel den gamle forpagterbolig, den gamle inspektørbolig og en helt ny fløj med 20 værelser. Det vil derfor i langt de fleste tilfælde være muligt at finde plads til alle dine kursusdeltagere, hvis de ønsker at overnatte. Se mere her

kursuslokaler og konferencecenter

Forplejningen er i top

Selvom dine kursusdeltagere selvfølgelig ikke kommer, fordi de gerne vil have god mad og noget at spise, er det vigtigt, at der er ordentlig mad dagen igennem. Det hjælper jo dine kursusdeltagere til at få nok energi til at kunne tage al den nye viden ind. Du må nemlig endelig ikke underkende, hvor meget energi det egentlig kræver at skulle lære nyt – særligt når man er voksen. 

På Sandbjerg Gods kan de selvfølgelig stå for forplejning hele dagen igennem. Der vil være kaffe, te og isvand til gængeligt for dine kursusdeltagere hele dagen igennem, lige som der bliver serveret snacks både formiddag og eftermiddag. Til frokost får de en stor frokostbuffet, hvor du har mulighed for at byde dem på en gratis øl eller sodavand til. Om aftenen har du mulighed for at bestille en trerettersmenu. 

Flere nyheder