En feriebolig og forskel på eje og leje

By:

Det er da klart, at der er stor forskel på, om man ejer noget eller lejer noget, og folk har forskellige opfattelser af, hvordan man bedst muligt skal passe på tingene, for nogle ser mest på, at man skal passe på ting, der er ens egne, mens andre er mere påpasselige, når de skal passe på andres.

Sådan er man så forskellige.

Men uanset, om man ejer eller lejer noget, så skal man i et vist omfang passe på det, og hvis tager noget så specielt, men herligt, som ferieboliger i Toscana, så er der her tale om noget, man virkelig skal tage kært til sig.

– Og det gælder uanset, om man så låner det af andre, via et feriebureau eller selv har købt den som anpart eller alene.

Lejer man en feriebolig, som andre skal benytte senere, så skal man tænke på karma her, om man tror på det eller ej.

Behandl stedet, som du helst selv ville modtage det, som hvis det var dig, der skulle overtage det bagefter som de næste gæster.

Det er ikke noget med bare lige at rytte lidt op og fjerne ens egne ting, man kan også gøre det groveste rent, uanset om der er tilknyttet rengøring eller ej i prisen på lejen.
Det er bare god stil.

Hvis du ejer ferieboligen, og den netop ligger i Italien, så gør du sig selv en tjeneste med ved hvert besøg lige at give den en overordentlig overhaling med rengøringen, hvis du ikke har nogle beboere i nærheden til at gøre det for dig.

Du skal selvfølgelig ikke bruge din ferie i Toscana på at gøre rent, men det er bare nemmere at tage det meste rengøring hver gang, når man ikke er der så tit til at gøre rent, så man ikke lader rodet hobbe sig op.

Posted in: feriebolig